Trouwreportage Peter en Gerdien

Jaco Hoeve  -  7 november 2019  -  Nieuws Trouwen


De trouwdag van Peter en Gerdien begint voor mij erg vroeg. Om 4:00 gaat de wekker en om half vijf stap ik in de auto. Gelukkig is het nog rustig op de weg, al is het bij Utrecht al behoorlijk druk met verkeer. Mooi op tijd arriveer ik bij de bruid.
 
Gerdien zit er heerlijk relaxt bij terwijl ze gekapt wordt. De bruidegom, die ook een aardig eind moet rijden, komt wat later dan gepland. Dankzij locatievoorziening op de telefoon kan de bruid precies zien wanneer Peter arriveert.
 
Met een grote stoere auto arriveert Peter in Werkendam. Het instappen in zo’n hoog model blijkt met een trouwjurk best een klus. Gelukkig is er later op de dag een hulpmiddel gevonden om galant de koets in en uit te stappen.
 
Vlakbij huis, in de uiterwaarden van de Nieuwe Merwede doen we de reportage. Best spannend, want er zijn loslopende koeien. Maar gelukkig gaat dat helemaal goed en genieten we van de omgeving.
 
In kasteel Dussen is de trouwceremonie en worden Peter en Gerdien in de echt verbonden. En dat ook dit bruidspaar weer uniek is, blijkt wel aan de boks die ze elkaar geven na het jawoord ;-). En ja, daarna volgt er ook nog een kus hoor.
 
Op deze locatie maken we ook de groepsfoto’s en ik blijf nog tot na het eten. Tijdens de kerkdienst maak ik de bedankkkaart zodat die ’s avonds uitgedeeld kan worden.
 


Peter en Gerdien, dank voor de gezellige dag. Veel geluk samen!

error: