Trouwreportage Martijn en Jansje

Jaco Hoeve  -  7 oktober 2017  -  Trouwen


Vrijdagmorgen reed ik om half zeven naar Dalfsen. In het huis van de bruid werd Jansje mooi gemaakt voor haar grote dag. Onder het toeziend oog van een trotse bruidsmoeder die mij ruim voorzag van koffie. En dat is heerlijk zo ’s morgens vroeg.
 
Daarna ging ik naar het huis van de bruidegom, die zichzelf in pak ging hijsen. Na twintig minuutjes bij Martijn moest ik snel weer terug naar de bruid om daar samen met haar en de familie te wachten op de prachtige bruidsauto. Een plaatje; deze mooie oude Volvo! Zoonlief mag aanbellen, en die bel, die is eigenlijk reuze interessant ;-).
 
Ondanks wat slechte weersvoorspellingen konden we tussen de druppels door op verschillende locaties in Dalfsen foto’s maken. Voor de kleine buitjes hadden we een prachtige binnenlocatie. Na de shoot, die natuurlijk veel te kort duurde, gingen we naar “Onder ons” waar Martijn en Jansje elkaar het ja-woord geven.
Martijn mag zelf de champagne sabreren waarna we toasten op het kersverse bruidspaar. Tijd om de prachtige bruidstaart in herfstsfeer aan te snijden.
Ik blijf tot 20.00 uur en maak als afsluiting nog een avondfoto van restaurant “Onder ons”.
 
Martijn en Jansje, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik vond het een eer jullie trouwdag vast te leggen. Veel geluk!
 

error: