Trouwreportage Maarten en Ellen

Jaco Hoeve  -  15 juni 2018  -  Trouwen


Op donderdag 14 juni 2018 maken Maarten en Ellen zich klaar voor hun grote dag. Ik ben ook al vroeg in touw, want ik mag hun huwelijksdag vastleggen. De bruid laat zich in alle vroegte in de krullers zetten.
 


In hetzelfde dorp is de bruidegom zich aan het voorbereiden. Zijn moeder doet de corsage op en Maarten kan richting zijn bruid.
 


Komt Maarten erg vroeg of is Ellen een beetje laat? We zullen het in het midden laten. ;-). Na de begroeting vertrekken ze in een prachtige VW-bus naar Beekbergen. Maarten houdt enorm van treinen, hij is een ware kenner. Daarom koos het stel voor een station met oude treinen voor de reportage, een prachtige locatie.
 


Op het gemeentehuis in Scherpenzeel wordt er getrouwd. In het bijgelegen park maken we groepsfoto’s met familie en vrienden. Het weer deze morgen is heerlijk; beetje zon, beetje wind en precies een goede temperatuur. Als het kersverse paar het gemeentehuis verlaat vallen er een paar druppels, maar de echte buien blijven uit.
 


Bij restaurant “de Mof” in Leusden snijden Maarten en Ellen als nagerecht de bruidstaart aan. Ellen roept “voorzichtig, voorzichtig!”, bang natuurlijk dat haar prachtige jurk een vlek oploopt. Gelukkig gaat het goed en kunnen ze beiden met schone kleding aan de receptie beginnen.
 
Maarten en Ellen, bedankt dat ik deze dag voor jullie mocht vastleggen. Ik heb ervan genoten. Veel geluk samen!

error: