Trouwreportage Lennard en Marie-Christine

Jaco Hoeve  -  17 juli 2020  -  Trouwen


Op vrijdagochtend 10 juli 2020 om 6 uur arriveer ik bij Lennard in Sint Philipsland. Dat is niet heel vroeg voor een trouwdag, maar de reis was lang naar Zeeland dus mijn wekker stond wel vroeg.. Daarom ben ik erg blij met de koffie die ik krijg van de ouders van Lennard! Nog bedankt ;-).
 
Nadat ik de bruidegom gefotografeerd heb, stap ik weer in de auto om 45 minuten later te arriveren bij bruid Marie-Christine in Kapelle. Natuurlijk neem ik ook hier het aanbod van de koffie aan ;-). De trouwjurk wordt aangetrokken en dan is het tijd voor de eerste ontmoeting, altijd weer een bijzonder moment.
 
De reportage maken we op sfeervolle plekken in Middelburg. Het is genieten in deze mooie stad. Voor de ceremonie gaan we naar Vrouwenpolder. Daar mag het nichtje van de bruid de ringen aanreiken na het ja-woord.
 
’s Middags fotografeer ik de kerkdienst en maak ik een bedankkaartje dat het bruidspaar kan uitdelen aan de gasten. Na een lange, gezellige en mooie werkdag rijd ik tevreden naar huis. Marie-Christine en Lennard, super dat ik jullie trouwdag mocht vastleggen, dat heb ik met plezier gedaan. Heel veel geluk!
 

error: