Trouwreportage Klaas Jan en Loes

Jaco Hoeve  -  19 mei 2018  -  Trouwen


Op donderdagochtend 17 mei kon ik lopend naar het huis van de bruidegom, het was om de hoek. Klaas Jan hees zich in zijn pak en ging daarna aan het ontbijt met zijn ouders, broer en zus. Voor mij tijd om naar het huis van de bruid te gaan, in Dalfsen. In de keuken was de kapster al druk bezig met het haar van Loes. De jurk hangt klaar en heeft bijzondere donkerblauwe details met bijpassende schoenen, een bruid met lef ;-).
 


Terwijl de ouders van de bruid nog druk bezig zijn met versieren, arriveert Klaas Jan. Loes kijkt stiekem uit haar slaapkamerraam. De bruidegom belt aan, maar draait zich daarna om, in de tuin ontmoet het stel elkaar voor het eerst deze dag.
 


In het Dominicanenklooster en het Engelse Werk in Zwolle maken we de trouwreportage. Het is koud, maar gelukkig wel droog en zelfs een beetje zon. Dat valt alles mee. En kijk eens; de bruid rijdt!
 


Klaas Jan is meester op de Prins Mauritsschool in Staphorst, alle kinderen zijn uitgenodigd voor een speciale receptie. Met mooie bogen worden de meester en zijn vrouw welkom geheten.
 


Klaas Jan en Loes, het waren twee gezellige dagen met jullie! Veel geluk!

error: