Trouwreportage Berrie en Marijke

Jaco Hoeve  -  11 oktober 2019  -  Trouwen


Om vijf uur ’s morgens rijd ik naar Elspeet waar bruid Marijke al onder handen wordt genomen door de kapper. Marijke en haar aanstaande Berrie hebben een mooie datum uitgekozen voor hun bruiloft:
09-10-2019.
 
Als ik aankom bij het ouderlijk huis van Berrie zie ik al een stoere Ford Mustang staan, een gave trouwauto. Naast een glunderende bruidegom zie ik ook een hele trotse moeder. Wat een mooi moment!
 
Berrie rijdt richting zijn bruid en ik volg hem naar Elspeet. Tijd voor de eerste ontmoeting, altijd bijzonder. Daarna gaan we gauw naar de fotolocatie’s waar we genieten van een ontspannen fotoshoot. We zijn heel blij dat het droog is en dat af en toe de zon schijnt. Aan het einde zijn mijn schoenen doorweekt en m’n sokken nat, maar gelukkig had ik me daar op voorbereid en heb ik een schoon paar schoenen en sokken mee ;-).
 
Bij de bruid thuis maken we de groepsfoto’s met alle familie en vrienden. In het gemeentehuis van Nunspeet wordt er getrouwd. Marijke wordt door haar vader binnengebracht.
Omdat ik de toespraak van de trouwambtenaar al van tevoren gekregen heb, weet ik wat ik kan verwachten. En ja, er zat veel humor in, dus het bruidspaar kon alle zenuwen even weglachen.
 
Na de kerkdienst is er nog kinderreceptie voor de kinderen die bij juf Kuijt, of heet ze nu anders ;-), in de klas zitten. Na de receptie gaan alle gasten met het bruidspaar nog genieten van een mooie avond. Voor mij de hoogste tijd om naar huis te gaan en alle foto’s veilig te stellen op mijn computer.
 
Berrie en Marijke, dank voor deze leuke dag. Het ga jullie goed!
 

error: