Trouwreportage Arnold en Jenine

Jaco Hoeve  -  14 oktober 2023  -  Trouwen


Gisterochtend stapte ik om 5 uur uit bed. Toen ik mijn gehoorapparaat in deed, wat denk je dat ik toen hoorde? Precies… het geluid van regen op het dakraam. En ook de app van buienradar voorspelde een hele morgen regen. Maar gelukkig waren bruidspaar en ik daar op voorbereid. We hebben van tevoren voldoende app contact gehad en ze hebben een prachtige binnenlocatie gevonden.
 
Ik arriveer in weer en wind bij de bruid in Genemuiden, daarna rijd ik door naar de bruidegom in IJsselmuiden. De bruidegom deed zijn knopen niet goed dicht en daar kon moeder wel om lachen. Prachtig om zulke momenten vast te leggen. Zonder foto’s, vergeet je dat als bruidspaar echt weer.
 
Terug naar de bruid, die wacht op haar aanstaande. Maar o wat een wind. De prachtige versiering hield daarom niet helemaal stand, maar gelukkig schoten voldoende mensen te hulp om het op te ruimen en weer netjes te maken voordat de bruidegom arriveert.
 
Na de eerste ontmoeting, wat ondanks de regen ook weer een mooi moment is, maken we de reportage. In Mastenbroek wordt er getrouwd voor de wet, maken we de groepsfoto’s en genieten we van de lunch.
 
Na de trouwdienst is er kinderreceptie. Met mooie bogen wachten de kinderen van groep 1 hun juf en haar man op.
 


Arnold en Jenine, dank dat ik bij jullie trouwdag aanwezig mocht zijn. Dank voor alles en veel liefde gewenst!

error: