Trouwreportage Arjan en Corrie – Wijk en Aalburg

Jaco Hoeve  -  28 september 2018  -  Trouwen


Afgelopen woensdagochtend stapte ik om 4.30 uur in de auto richting Wijk en Aalburg om de trouwdag van Arjan en Corrie vast te leggen Bij het huis van de ouders van de bruid stond de koffie en thee al klaar. En een bakje koffie ging er bij mij op dat moment wel in. De bruid zat al klaar om gekapt te worden, dus hoog tijd voor mij om aan de slag te gaan.
 
Na het kap-, make-up- en aankleedmoment rijd ik naar de bloemist in Wijk en Aalburg (www.wimvosvasteplanten.nl). waar Arjan met trouwauto de bloemen ophaalt. Wat een auto met een heerlijk geluid! Geweldig, in mijn hoofd hoor ik nog het geluid van de Dodge! :-). Met de bloemen op de auto en het boeket in bezit gaat hij op weg naar zijn aanstaande vrouw.
 
In het pittoreske vestingstadje Heusden maken we de reportage. Heerlijk ontspannen lopen Arjan en Corrie door de sfeervolle straatjes. We schieten op diverse plekken foto’s, bijvoorbeeld in de haven. Ik vond het een geslaagde en leuke locatie!
 
In het gemeentehuis van Wijk en Aalburg wordt er getrouwd. Na de plechtigheid maken we bij het ouderlijk huis groepsfoto’s en wordt er geluncht worden in de herfstzon. Wat een mooi weer is het.
 
Tijdens de kerkdienst ga ik aan de slag met de bedankkaartjes die ik bij een drukkerij in de omgeving laat afdrukken. Nadat ik die heb afgeleverd bij de ceremoniemeester, kan ik huiswaarts. Wat een leuke en feestelijke dag was het. Corrie en Arjan, jullie zijn gezellige mensen! Ik wens jullie al het goede voor de toekomst!
 

error: