Review van Arjan en Corrie

 
Nadat we de datum van onze trouwdag op 26 september 2018 vastgelegd hadden, kwam de belangrijke keuze voor een fotograaf. Via een kennis kwamen we bij Jaco Hoeve. We kenden Jaco niet, dus hebben we eerst zijn site bekeken. Daar zagen we dat Jaco een hele 
goede kijk heeft om op het juiste moment de foto te maken. Met dat vertrouwen besloten we Jaco als fotograaf te kiezen.
Via de mail hebben we contact met hem opgenomen, en gelukkig kon Jaco op onze dag. Het contact verliep heel goed, Jaco reageerde snel via de mail, zodat afspraken ook snel geregeld konden worden. Wat erg handig is in die stressvolle tijd voor je bruiloft.
Nadat het vaststond dat Jaco onze bruiloft zou fotograferen, hebben we een fotolocatie uitgezocht. Dat werd Heusden in de provincie Brabant.
Jaco is een paar weken voor de bruiloft speciaal naar Heusden gegaan om daar rond te kijken, zodat hij een goede indruk kreeg van het stadje Heusden. Ik noem het speciaal, aangezien Jaco zelf uit Staphorst komt en dat dus een aardig eind rijden is.
Dat is echt heel fijn want dat geeft je als bruidspaar rust omdat je niet zelf hoeft te zoeken naar een mooie plaats om foto’s maken.
 
Omdat we een erg volle dag hadden, begon die al om 06:30 uur. We wilden graag dat Jaco er ook al vroeg zou zijn om onze dag vanaf het eerste moment vast te leggen. Dat was voor hem geen enkel probleem, ook al was het bijna 2 uur rijden. 
De dag verliep verder super goed, en zoals we nu terug kunnen kijken in ons fotoalbum heeft hij echt alles zo mooi vastgelegd. Kinderen precies op het juiste moment, of juist even een onderonsje tussen een paar mensen. 
 
Een dag na onze bruiloft hadden we al een paar voorproefjes, wat erg leuk is want veel gasten hebben foto’s op hun telefoon, maar als bruidspaar zelf heb je nog niets. Ook hadden we alle foto’s binnen twee weken al digitaal.
Twee maanden na de bruiloft had Jaco ons trouwalbum al klaar, en kregen we alle foto’s ook nog eens in hoge resolutie op een prachtige persoonlijke USB, met een foto erop. Zelf vonden we het lastig om een cover voor het album te kiezen, daarom was het erg fijn dat Jaco ons advies gaf, en het resultaat mag er zeker zijn!
 
Om een lang verhaal kort te maken: wil je na je bruiloft de sfeer weer proeve(n), kies Jaco Hoeve!
 
 

Review van Ruben en Hendriëtte

 
Na lang zoeken naar een geschikte trouwfotograaf kwamen we uit op de Facebookpagina van Jaco.
De foto’s spraken ons direct aan. We hebben contact met Jaco opgenomen en na een eerste kennismaking hadden we al meteen een goede klik. Ook de stijl van de trouwalbums sprak ons erg aan en die twee samen maakten dat we Jaco als trouwfotograaf kozen.
 
Onze trouwdag verliep door de coronomaatregelen anders dan gepland. In plaats van 1 trouwdag hadden we er 2.
Op beide dagen was Jaco aanwezig als trouwfotograaf. In overleg met Jaco was er veel mogelijk en was Jaco erg flexibel.
Wat ons en onze gasten opviel was hoe gemakkelijk Jaco opging in het gezelschap en zo hele mooie foto’s maakte van de momenten die ertoe deden. Zijn humor en precisie maakte dat iedereen zich op zijn gemak voelde voor de camera.
 
We kunnen nu genieten van prachtige trouwfoto’s en 2 heel mooi opgemaakte trouwalbums waarbij we in overleg met Jaco nog dingen konden wijzigen. Zo hebben we echt iets wat echt naar ons zin is. Jaco, bedankt voor al je werk, geduld en humor!
We wensen je succes toe in het werk wat je doet.
 
 

Review van Albert en Adrie

 
Door ervaringen van anderen was de keuze voor een fotograaf tijdens onze bruiloft heel eenvoudig: Jaco Hoeve.
De foto’s zijn zoals de werkelijkheid is en dat sprak ons erg aan!
Inmiddels hebben we ons trouwalbum binnen (wat Jaco Hoeve in vergelijking met andere fotografen heel snel regelt) en kunnen we rustig nog eens nagenieten van een mooie dag.
 
 

Review van Willem en Annemijn

 
Vanwege de nogal onvoorspelbare coronamaatregelen en het optimaal kunnen genieten van zowel de fotoshoot als het gedeelte met de gasten hadden we dit over twee dagen verspreid. En alle twee de dagen was Jaco er voor het maken van de foto’s. We hadden van tevoren aangegeven dat we vooral van spontane foto’s houden, foto’s die passen bij onze persoonlijkheid en onze eigewijzigheid, maar die ook de informele sfeer vastleggen en details vastleggen die op zo’n dag langs je heen gaan als bruidspaar. Jaco heeft dat fantastisch gedaan. Je kunt bijna het eten proeven en verse gras ruiken op onze buiten-foodtruckfestivalachtige bruiloft, als je naar de foto’s kijkt. En dat is precies wat we willen. Jaco heeft oog voor detail, waardoor we momenten terugzien op de foto’s die we zelf niet bewust hebben meegemaakt, en daarmee maken de foto’s onze dagen en de herinneringen hieraan helemaal compleet. Het is mooi om te zien dat Jaco echt nadenkt over hoe hij de foto gaat maken en het resultaat is fantastisch. Alle elementen waar we van houden en wie we zijn, komen terug. Jaco, je bent een topper, een genie in je vak, en we zijn ontzettend blij dat je onze dagen hebt vastgelegd, dankjewel! Liefs Willem en Annemijn

error: