Fotoreportages

Trouwen

Een blijvende herinnering aan jullie trouwdag; foto’s waarin alle hoogtepunten zijn vastgelegd. Van de intieme momenten, het tekenen van de trouwakte en het ja-woord; alles wordt vastgelegd tot in het kleinste detail. Jaco Hoeve probeert op een onopvallende manier de sfeer en de emoties vast te leggen. Bruidsreportages worden geheel naar eigen wens gemaakt met een ruime keuze uit mooie albums. Bedankkaartjes en zogeheten ouderalbums behoren ook tot de mogelijkheden. Een eenduidige prijs is niet te geven voor een trouwreportage. Vraag daarom een offerte aan via info@jacohoevefotografie.nl. In een persoonlijk gesprek komen uw wensen aan bod. Afstand is voor Jaco Hoeve Fotografie geen enkel probleem.

Bekijk

Loveshoot

Een loveshoot of pre-wedding is een fotoreportage van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Het maakt niet uit of je net verkering hebt, toeleeft naar het ja-woord of al jaren in de echt verbonden bent: een loveshoot kan altijd. Ook leuk om te boeken voor ouders of opa en oma. Als je deze shoot een paar weken voor je bruiloft doet kun je alvast wennen aan de lens; een fijne voorbereiding. De foto’s zijn dan bijvoorbeeld ook te gebruiken voor de trouwkaart.

Bekijk

Portret

Een portretfoto is zeker geen saaie pasfoto zoals vaak gedacht wordt, maar juist een foto die een weerspiegeling is van de persoon. Portretfoto’s kunnen gebruikt worden in een portfolio, een zakelijke website of in een familiealbum. Afhankelijk van de opdracht heeft een portretfoto daarom een meer zakelijk dan wel persoonlijk karakter.

Bekijk

Familie of gezin

Een familie- of gezinsreportage is een blijvende herinnering, die het uitstekend doet op een muur of in een fotoalbum. De hele familie komt bijeen om een prachtige, professionele foto te laten maken. Dat kan zowel buiten als binnen. Soms kan het leuk zijn om een fotoreportage te maken rond een bepaald thema of op een voor u bijzondere locatie.

Bekijk

Architectuur

Bouwproject afgerond? Een architectuurreportage is een mooie mogelijkheid om een punt te zetten achter uw project. Met ruime ervaring in de bouwwereld weet Jaco Hoeve de juiste foto’s te maken. Bij een architectuurreportage draait alles om een sterke compositie, oog voor detail en de juiste lichtomstandigheden. Ook sfeer en functie worden meegenomen in de beelden.

Bekijk

Bedrijven

Een bedrijfsreportage brengt het karakter van uw bedrijf in beeld. De foto’s laten uw klanten en relaties zien wat ze kunnen verwachten van uw zaak. De beelden zijn uitstekend te gebruiken voor uw promotiemateriaal zoals website, folders en visitekaartjes.

Bekijk

Landschap en natuur

In zijn vrije tijd trekt Jaco Hoeve er graag op uit om te genieten van de schepping. Met oog voor lijnenspel en diepte legt hij de natuur op verrassende wijze vast. De foto’s zijn ook voor klanten te bestellen. Zowel in huis als in een vergaderruimte komen de beelden tot hun recht. Er zijn diverse mogelijkheden, zo kunnen de foto’s gedrukt worden op aluminium of hout maar natuurlijk ook in een lijst met passe-partout.

Bekijk

Diversen

U kunt Jaco Hoeve met zijn camera ook tegenkomen tijdens Huttendorp in Staphorst/Rouveen, op Prinsjesdag in Den Haag of tijdens een concert van het Christelijk Mannenkoor Staphorst. Natuurlijk kunt u foto’s van deze evenementen nabestellen.
Organiseert u zelf iets waar u graag een sfeerverslag van wilt hebben, neem dan contact op.

Bekijk
error: