Christelijk Mannenkoor Staphorst voorziet meer dan 600 huishoudens van potgrond, compost en mestkorrels.

Jaco Hoeve  -  13 maart 2023  -  Nieuws Diversen


Misschien heeft u ze opgemerkt; afgelopen weekend. Misschien ook niet. Maar ze vielen wel degelijk op: die naar achteren neigende auto’s en de volgeladen aanhangwagens op de gemeentelijke wegen. Onderweg naar 600 huishoudens in de gemeente Staphorst en ook daarbuiten. Om ze te voorzien van potgrond, compost en mestkorrels.
 
’t Was immers het tweede weekend van maart. En dan gaan de mannen van het Christelijk Mannenkoor Staphorst traditiegetrouw op pad om de bestelde zakken potgrond, mestkorrels en compost uit te venten. Zo ook nu. De meer dan 4000 bestelde zakken meststof werden aan huis bezorgd en zo mogelijk neergevlijd op de door de klant gewenste plek. Voor de koorleden niet te veel gevraagd; de mannen kennen ‘heg en steg’ naar de ruim 600 adressen. En de klanten vinden het maar wat geriefelijk ‘t Was dit jaar voor de 29ste maal. Maar ‘t was voor het eerst dat deze vroege lenteactiviteit plaatsvond op een fraai gewit aardrijk.
 
Het Christelijk Mannenkoor Staphorst dankt de klanten voor de bestelling en hoopt met hen op veel geur, fleur en wasdom in de (moes)tuinen van onze toch al zo kleurrijke gemeente. En als u vermoedt dat uw fleurige geraniums en hun soortgenoten óf uw (moes)tuin en gazon het komende jaar (opnieuw) een mest-impuls nodig hebben, dan zal – bij leven en welzijn – het Christelijk Mannenkoor Staphorst zich een volgende lente weer melden met een aantrekkelijk aanbod. U tot hulp. Verder hopen de koorleden u te ontmoeten op één of meer van de komende concerten.
 

error: