Fotoreportages

Trouwen

Een blijvende herinnering aan jullie trouwdag; foto’s waarin alle hoogtepunten zijn vastgelegd. Van de intieme momenten, het tekenen van de trouwakte en het ja-woord; alles wordt vastgelegd tot in het kleinste detail. Jaco Hoeve probeert op een onopvallende manier de sfeer en de emoties vast te leggen. Een unieke bruidsreportage is spontaan, verrassend en origineel. Bruidsreportages worden geheel naar eigen wens gemaakt met een ruime keuze uit mooie albums. Bedankkaartjes en zogeheten ouderalbums behoren ook tot de mogelijkheden. Een eenduidige prijs is niet te geven voor een trouwreportage. Vraag daarom een offerte aan via info@jacohoevefotografie.nl. In een persoonlijk gesprek komen uw wensen aan bod. Afstand is voor Jaco Hoeve Fotografie geen enkel probleem. Alvast wennen aan de lens? Boek dan een loveshoot! Gebruik deze foto’s bijvoorbeeld voor jullie trouwkaart.

Bekijk

Loveshoot

Een loveshoot of pre-wedding is een fotoreportage van ongeveer 1 tot 1,5 uur, enkele maanden vóór jullie huwelijk. Jullie kunnen al eens oefenen voor de lens, zodat je gewend bent aan de camera(man). En op jullie trouwdag weet je dan hoe één en ander gaat en hoe het werkt. Je kunt natuurlijk ook een loveshoot in de verkeringstijd laten maken.

Bekijk

Portret

Een portretfoto is zeker geen pasfoto zoals vaak gedacht wordt, maar juist een spontane foto die een weerspiegeling is van de persoon.

Bekijk

Familie of gezin

Een familie- of gezinsreportage is een blijvende herinnering, die het uitstekend doet op een muur of in een fotoalbum. De hele familie komt bijeen om een prachtige, professionele foto te laten maken. Dat kan zowel buiten als binnen. Soms kan het leuk zijn om een fotoreportage te maken rond een bepaald thema of op een voor u bijzondere locatie.

Bekijk

Architectuur

Bouwproject afgerond? Een architectuurreportage is een mooie mogelijkheid om een punt te zetten achter uw project. Tegelijkertijd is het ook een uitstekende manier om uw bedrijf te presenteren.
Bij een architectuurreportage draait alles om een sterke compositie, oog voor detail en de juiste lichtomstandigheden. Ook sfeer en functie worden meegenomen in de beelden.

Bekijk

Bedrijven

Een bedrijfsreportage brengt het karakter van uw bedrijf in beeld. De foto’s laten uw klanten en relaties zien wat ze kunnen verwachten van uw zaak. De beelden zijn uitstekend te gebruiken voor uw promotiemateriaal zoals website, folders en visitekaartjes.

Bekijk

Landschap en natuur

In zijn vrije tijd trekt Jaco Hoeve er graag op uit om te genieten van de schepping. De landschaps- en natuurfoto’s staan prachtig op een saaie muur in uw woning, bedrijf of wachtruimte.
Er zijn diverse mogelijkheden. De foto’s kunnen gedrukt worden op canvas en hout maar tonen ook mooi in een lijst met passe-partout.

Bekijk

Diversen

U kunt Jaco Hoeve met zijn camera ook vinden tijdens Huttendorp in Staphorst, de AG’85 hardloopwedstrijd in het Staphorsterbos en op Prinsjesdag in Den Haag.
Natuurlijk kunt u foto’s van deze evenementen nabestellen.
Organiseert u zelf iets waar u graag een sfeerverslag van wilt hebben, neem dan contact op.

Bekijk
error: