Loveshoot Jacob en Tineke

Jaco Hoeve  -  24 juli 2017  -  Trouwen Love-shoot / portret

Zaterdagavond kreeg ik een heerlijk vakantiegevoel. Tussen de toeristen in Giethoorn zocht ik de mooiste plekjes om Jacob en Tineke vast te leggen. Het resultaat is een mooie loveshoot.  

Lees meer

Familiereportage Brand

Jaco Hoeve  -  18 juli 2017  -  Familie/ gezin

Op een warme dag in mei maakte ik de reportage van de familie Brand.  

Lees meer

Gezinsreportage Mussche

Jaco Hoeve  -  17 juli 2017  -  Familie/ gezin

Samen met kinderen en kleinkinderen vierde het echtpaar Mussche hun 35 jarig huwelijk. Voordat er gegeten werd, gingen ze eerst met elkaar op de foto in het Engelse Werk in Zwolle. Waar het op deze zaterdagmiddag een drukte van belang was.  

Lees meer

Gezinsreportage Troost

Jaco Hoeve  -  11 juli 2017  -  Familie/ gezin

Met zeepbellen, tennisrackets en hooibalen ging de familie Troost met kinderen en kleinkinderen op de foto.  

Lees meer

Brugge 2017 I

Jaco Hoeve  -  28 juni 2017  -  Architectuur

Onlangs genoten we een paar dagen van het prachtige Belgische stadje Brugge. Het centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en dat is zeer terecht. Prachtige goed geconserveerde oude gebouwen; het is alsof je in een groot openluchtmuseum loopt. Schitterende gevels en veel gezelligheid, ideaal voor een weekendje weg.  

Lees meer

Jaarlijkse Bosdag Doornveldschool

Jaco Hoeve  -  27 juni 2017  -  Diversen

Jaarlijkse Bosdag Doornveldschool: volop genieten   De jaarlijkse Bosdag (spelletjesdag) van de Doornveldschool is weer geslaagd. De kinderen hebben vanmorgen genoten van verschillende spelletjes. De lunch bestond uit meer dan 1000 pannenkoeken, die door (groot)moeders vers gebakken waren. ’s Middags heeft de onderbouw zich vermaakt met zand en water op het bosvijverstrand in het Staphorster […]

Lees meer

Mondriaan (Gemeentemuseum Den Haag)

Jaco Hoeve  -  26 juni 2017  -  Diversen

Omdat vrouwlief voor haar werk naar het Gemeentemuseum moest, ging ik gezellig mee. Een prachtig gebouw van Berlage met een mooie tentoonstelling over Mondriaan. Bekijk de foto’s en wandel mee door het museum. En als je de kans hebt: ga er dan deze zomervakantie een keer kijken!  

Lees meer

Familie Meijwaard uit Genemuiden

Jaco Hoeve  -  23 juni 2017  -  Familie/ gezin

Familie Meijwaard uit Genemuiden ging onlangs met alle kinderen op de foto. Het was een gezellige reportage met prachtig licht tussen het groen. In verschillende samenstellingen ging de club op de foto: met oudere broers en jonge broertjes en natuurlijk de twee zusjes.  

Lees meer

Familie Petter

Jaco Hoeve  -  21 juni 2017  -  Familie/ gezin

In april maakte ik een gezellige, spontane reportage van de familie Petter. Het echtpaar Petter was 50 jaar getrouwd en dat vierden ze samen met hun kinderen en kleinkind. Vorige week heb ik een mooi album aan hen afgeleverd met een door de familie geselecteerde serie foto’s erin.  

Lees meer

Familiereportage Korterink

Jaco Hoeve  -  2 juni 2017  -  Familie/ gezin

Dat was een gezellige familiereportage met de familie Korterink van piepjong tot…. eh, wat ouder. Twee gezinnen wilden graag nog met elkaar op de foto, en dat gaat op zo’n avond natuurlijk in een moeite door. Kijk en geniet mee.  

Lees meer

Gezinsreportage De Boer – 25 jaar getrouwd

Jaco Hoeve  -  13 mei 2017  -  Familie/ gezin

Ze maakten hun trouwreportage in Meppel, en nu, 25 jaar later doen ze dat weer. Deze keer met kinderen erbij. Het was een gezellige middag met een heerlijk spontaan gezin. Geniet meer van de mooie plaatjes.  

Lees meer

Tulpen in de Noordoostpolder

Jaco Hoeve  -  1 mei 2017  -  Natuur en landschap

De tulpenvelden: Hollandse pracht in de Noordoostpolder. Ik vind het elk jaar weer prachtig. De bollen gaan voor de winter de grond in. Vorst vinden ze juist niet erg. In het voorjaar groeien ze en komt hun kleurenpracht tevoorschijn. Als de tulpen in bloei staan worden ze gekopt. Het kleurige kopje, de bloem, wordt afgesneden. […]

Lees meer
error: