Familiereportage Kooiker

Jaco Hoeve  -  16 november 2017  -  Familie/ gezin

Vader Kooiker werd 85 jaar, tijd voor een feestje voor zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Ik mocht de familiereportage verzorgen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan! ’t Was gezellig in het Engelse Werk in Zwolle.  

Lees meer

Het Nationaal Schoolontbijt – 10 november 2017

Jaco Hoeve  -  10 november 2017  -  Diversen

De leerlingen van Doornveldschool hebben vandaag genoten van het Nationaal Schoolontbijt. De broodjes werden verzorgd door bakkerij Slager uit Staphorst. Dat krijgen de leerlingen niet elke dag!   Dit meisje is bij een dovendienst geweest, en dit gebaar is ze niet vergeten! Prachtig om te zien!  

Lees meer

Trouwreportage Martijn en Jansje

Jaco Hoeve  -  7 oktober 2017  -  Trouwen

Vrijdagmorgen reed ik om half zeven naar Dalfsen. In het huis van de bruid werd Jansje mooi gemaakt voor haar grote dag. Onder het toeziend oog van een trotse bruidsmoeder die mij ruim voorzag van koffie. En dat is heerlijk zo ’s morgens vroeg.   Daarna ging ik naar het huis van de bruidegom, die […]

Lees meer

Coster – 25 jaar getrouwd

Jaco Hoeve  -  28 september 2017  -  Familie/ gezin

Afgelopen maandag 25 september mocht ik de fotoreportage voor het gezin Coster verzorgen, ze zijn 25 jaar getrouwd. Eerst bij de familie thuis waar het lekker rustig was op de weg, en daar hebben we gebruik van gemaakt! 🙂 Daarna naar het bos waar we nog een serie foto’s hebben gemaakt.   Ho baas, ik […]

Lees meer

Familiereportage Tippe

Jaco Hoeve  -  21 september 2017  -  Familie/ gezin

Het echtpaar Tippe was op 25 augustus 2017 50 jaar getrouwd en ik mocht hun familiereportage verzorgen. Ik speelde met de felle zon en genoot van deze gezellige en spontane mensen.  

Lees meer

Prinsjesdag 2017

Jaco Hoeve  -  19 september 2017  -  Diversen

Hoewel deze Prinsjesdag anders was vanwege een demissionair kabinet, waren er vooral veel dingen hetzelfde. De koning, de koningin, een troonrede, veel hoedjes en, jawel, klederdracht. Zoals al veel voorgaande jaren gingen groep-achters van een aantal Staphorster basisscholen in klederdracht naar Den Haag. We vertrokken met mist, maar stonden in de Hofstad gelukkig in een […]

Lees meer

Quinten

Jaco Hoeve  -  16 september 2017  -  Familie/ gezin

Quinten (het zoontje van Johan en Lydia) een paar uur na zijn geboorte en net na zijn eerste verjaardag!  

Lees meer

Gezinsreportage de Boer

Jaco Hoeve  -  9 september 2017  -  Familie/ gezin

Het was de laatste echte warme zomerdag toen gezin de Boer op de foto ging. De hei was nog mooi en de foto’s worden omlijst door het zachte licht van de ochtend.  

Lees meer

3de Staphorstdag 2017

Jaco Hoeve  -  2 september 2017  -  Diversen

3de Staphorstdag 2017 Op de derde Staphorstdag van deze zomervakantie heb ik weer een aantal mooie ‘Staphorster portretten’ kunnen schieten. In de Museumboerderij was weer een klederdrachtshow waarbij jong en oud in Staphorster klederdracht gehuld was.  

Lees meer

Huttendorp Rouveen 2017

Jaco Hoeve  -  1 september 2017  -  Diversen

In Rouveen weten ze wat werken is: wat een geconcentreerde bouwvakkers! Prachtig om die jongens en meiden zo fanatiek aan het bouwen te zien.  

Lees meer

Huttendorp Staphorst 2017 – waterspelen

Jaco Hoeve  -  31 augustus 2017  -  Diversen

Vandaag de laatste dag bij Huttendorp Staphorst met aan het einde waterspelen voor de bouwvakkers. Maar schoner werden ze er niet op!

Lees meer

Bloemencorso Sint Jansklooster 2017

Jaco Hoeve  -  19 augustus 2017  -  Diversen

Gisteravond genoten van het prachtige bloemencorso in Sint Jansklooster. Een jaarlijks evenement waar veel mensen op af komen. En dat is logisch, want Sint Jansklooster heeft prachtige wagens, vol met duizenden bloemen. Tussen de wagens lopen muziekkorpsen en een aantal wagens wordt voorzien van toneel. In de avond is het ook prachtig om te zien: […]

Lees meer
error: